Verf verwijderen woonboerderij in Warder

Verf verwijderen woonboerderij in Warder

Voor een te renoveren woonboerderij in Warder (nabij Volendam) hebben wij een oude verflaag verwijderd. Op deze woonboerderij zaten meerder verflagen. Het doel van het verwijderen van de verf was om het pand weer in oude staat terug te brengen en een nieuwe snij voeg aan te brengen.

Beton reinigen van een laad en los kuil

Beton reinigen van een laad en los kuil

In Gorinchem hebben wij voor een opdrachtgever het betonwerk van de laad en los kuil schoon gespoten. Dit hebben we gedaan doormiddel van een speciale terrasreiniger. Het resultaat was verbluffend kijk snel naar de video's!

Verf verwijderen in Almere

Verf verwijderen in Almere

Bij deze opdracht moesten we verf verwijderen van een baksteen gevel. We hebben dit gedaan zonder chemicaliën of een toevoeging van een straalmiddel. Om deze klus te klaren hebben we gebruikt gemaakt van hogedruk reiniging en daarbij de volgende instellingen gebruikt: 95 graden en 350 bar Tevens is deze gevel gereinigd zonder de voegen te beschadigen.

Verf verwijderen van een garage

Verf verwijderen van een garage

Op deze garage waren de muurtjes wit geschilderd. De huidige bewoners hadden de wens deze muurtjes weer in originele staat te herstellen. In deze situatie is ervoor gekozen om de verf te verwijderen met enkel heet water. Er is hier geen Chemie bij aan te pas gekomen.

Dakpannen Reinigen met hogedruk

Dakpannen Reinigen met hogedruk

Dakpan reinigen, vaak is dat voor uzelf een lastige klus. Simpelweg omdat u vaak niet beschikt over de juiste materialen, de valbeveiliging en de juiste kennis mist om lekkage te voorkomen. Is deze vorm van dakreiniging echt zo moeilijk? Met de gevelreinigingsspecialist is het reinigen van dakpannen i.p.v. een onoverkoombare obstakel een redelijk eenvoudig te nemen horde.