Het reinigen van uw buitengevel kan er voor zorgen dat uw gevel weer terug gebracht word in optimale staat. Daarnaast kan gevelreiniging ervoor zorgen dat de bouwkundig staat van uw bedrijfspand of woning gewaarborgd blijft of zelf verbeterd word. 

 

Een van de meest voorkomende manier om te gevelreinigen is het reinigen van uw gevel doormiddel van hogedruk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van water wat onder hogedruk tegen de muur word gespoten. Wij beschikken over apparatuur met een werkbare hogedruk van 50 tot 600 bar. Om een goed resultaat te bewerkstelligen is het soms ook van belang om warm water te gebruiken, soms tot wel 95 graden celsius. U deze wijze is het heel gemakkelijk mogelijk om reguliere vervuiling van uw gevel te verwijderen. Denk hierbij aan algen en mossen of bijvoorbeeld klimop die tegen uw gevel is aangegroeid. Het voordeel van deze gevelreinigingstechniek is dat deze methode niet schadelijk is voor het milieu. Met deze manier van gevelreinigen is het niet nodig om gebruik te maken van chemische middelen. 

 

Voorbeelden van gevelreiniging

Hieronder kunt u enkele voorbeelden zien van de resultaten van gevelreiniging. Wellicht is het mogelijk dat uw gevel op opknapt zoals deze onderstaande gevels! Bent u benieuwd naar wat u mogelijkheden zijn?

Direct een offerte aanvragen!

Unknown-4.jpeg
Unknown-5.jpeg
DikterandenReinigen.jpg
Reinigengallerij.jpg
Gevelreinigingmaasdamvoorreiniging.jpg